Tasting of Spring / Сніданок з трендфокастером. Запрошуємо вас на трендову подію 21 березня!

19.03.2019
Новость
Смак весни – це свіжість першої зелені, ширяння в повітрі, природність, легкість і невагомість.

Запрошуємо вгамувати весняний голод, розтопити лід в серцях і пробудити почуття за допомогою квітів, страв-афродизіаків і надихаючої презентації Tasting of Spring Герта ван де Кеукена.

Мета наших креативних сніданків, організованих спільно з рестораном Бутік-готель "Воздвиженський" і європейськими спікерами зі світу дизайну, мистецтва і моди – розширити існуюче уявлення про їжу і дизайн, надихнути на експерименти, зруйнувати шаблони і стереотипи, заново подивитися на продукти, процес приготування їжі, її подання і ритуали.

У програмі Tasting of Spring:
- сніданок-дегустація від шеф-кухаря Антона Тимченко;
- тренд-презентація Tasting of Colors Герта ван де Кеукена;
- майстер-клас та інсталяція від флористів LoraShen.

Сніданок-дегустація Tasting of Spring черпає своє натхнення в відданості красі і природі. Їжа нагадує природний ландшафт, гармонійно вписаний у надихаючий інтер'єр ресторану готелю "Воздвиженський".

У меню сніданку - смаки весни:
- тости зі скрамблом, лососем гравлакс і маринованим фенхелем;
- млинці зі щучою ікрою;
- українські сири;
- кефір, закваска, домашній йогурт, домашній тан з кропом;
- бородинський, цибулевий, тостовий хліб і круасани з оливковим або вершковим маслом із зеленню, в'яленими томатами і коріандром.
- креветки з кумкватом, шовдарь з грушею, рафаело з курячої печінки, халумі з цибульним мармеладом, тако з куркою і ферментованим яблуком;
- театр десертів: шоу від Шеф-кухаря Антона Тимченко

Вартість за персону: 950 грн. (кількість місць обмежена!)

Організатори: Creapro і Бутік-готель "Воздвиженський"
Спеціальний гість: Герт ван де Кеукен, арт-директор Trend Union
Партнери: LoraShen, Old Store
Меню: Антон Тимченко, шеф-кухар ресторану в Бутік-готель "Воздвиженський"

Контакти:

+38 067 239 60 06, +38 067 320 18 69,
[email protected], [email protected]
До зустрічі!